Entrada 1: "Tradició Vs Modernitat".

         

                   

Amb aquestes dues imatges, vull explicar com ha canviat en molt poc de temps les formes de donar classe a l'escola.

Abans, quan era menut sempre jugava en Educació Física, als jocs típics i tradicionals com són el sambori, la corda, carrera de sacs, caniques o al baló presoner. A mi m'agradaven aquest tipus de jocs i, m'ho passava bé al col·legi. Eren molt simples i fàcils de jugar.

A més a més, pense que els jocs tradicionals venen de pobles que tenen la seua pròpia història i han arribat a nosaltres, i gràcies a ells podem jugar avui en dia.

Ara, 20 anys després, he vist com la societat ha evolucionat amb el pas de les noves tecnologies. Aquestes, no han arribat sols a les nostres cases amb l'ús del mòbil, l'ordinador, la Tablet , sinó també als esports moderns com el futbol amb el nou ús de "El VAR", el tenis amb "l'ull de falcó", l'electrònica als esports de motor (Moto GP o Fórmula 1).

 També, a les escoles podem trobar nous recursos com el projector per poder visualitzar la informació que ens està explicant el professor, o també si ens fica algun vídeo, etc. La radio, és altre recurs que s’està donant en moltes classes d'Educació Física, per a fer les classes més divertides i amenes.

 En la meua opinió, les noves tecnologies seran el futur de la societat, i nosaltres com a futurs docents, hem d'estar preparats i actualitzats, si volem ser bons mestres.

Quan jo siga mestre, m'agradaria recordar a les meues classes, aquells jocs els quals jugava jo de xicotet. Estic segur que els agradarà jugar, i no s'avorriran. Per altra banda, també incorporaré l'ús de les TIC, ja que, estic veient com molts professors utilitzen aquest recurs, que sembla que funciona bé per qualsevol matèria. I, a més a més, com sóc una persona creativa i innovadora, pense que les TIC  és una ferramenta molt important i, a més a més, m'ajudaria a fer millor les classes. Això si, m'hauria d'informar sobre com s'utilitzen, i després donar-li ús.