Entrada 6:" El meu esport alternatiu"


 El meu esport alternatiu és el "Floorball"!!!!!!🏒



Sincerament, en el meu grup volíem triar el Colpbol perquè és un esport que vaig practicar al grau superior d’Educació Física, és a dir, al TAFAD. I, li vaig dir als meus companys que en aquest esport era molt divertit i, a més a més, motiva molt a l’alumnat.

En canvi, no vam poder fer el Colpbol perquè altre grup el va collir, nosaltres vam elegir el Floorball. Aquest esport, també l’he practicat al grau superior i també me’n va agradar.

Per a mi, el floorball és un esport alternatiu d’equip i, sobretot d’invasió. També, és un esport competitiu on l’objectiu és marcar gol a la porteria contrària. Això si, solament es pot colpejar la pilota amb el stick. Així i tot, per a jugar a floorball, cal practicar la tècnica del passe tant en estàtic com en moviment, el llançament a porteria, la conducció de la pilota. Si ajuntem totes les característiques que hem mencionat anteriorment, ens pot recordar al hockey.

Finalment, com a futur docent inclouria el floorball en les meues sessions d’Educació Física. Pense que pot transmetre molta motivació a l’alumnat. D’altra banda, considere important la cooperació entre els companys ja que, és un esport d’equip. Ara bé, tot esport té una part competitiva i, està clar que uns guanyen i altres perden. Però, a l’escola podem incloure altres variants, com canviar d’equip a aquella persona que marque en la porteria. 

A continuació, podem observar una infografia que he fet sobre el floorball.




Per a terminar, podem veure un vídeo sobre uns xiquets que juguen al floorball en la seua pròpia escola.






1 comentario:

  1. Buenas noches Jesús,

    Me fascina leer la cantidad de juegos y deportes que has practicado al TAFAD, yo también lo quiero hacer! Me ha gustado la explicación del floorball que has hecho de manera escrita y con el apoyo de la infografía y el vídeo. Para mi gusto, la infografía un poco escueta...

    Un 9! Enhorabuena!

    ResponderEliminar